sebargs, hmmmm... i dobrze i źle, u mnie się chrzani wysuwanie płyty (nie zawsze chce wyjechać, a reszta OK, bardzo fajne radyjko, o wiele prościej znaleźć można jakąś mp3 na płycie niz na innych radyjkach bo jest bardzo fajny podział na katalogi i utwory, i wszystko odrazu widać, fajna sprawa z zestawem głośnomówiącym, ekran rewelacyjnie wyświetla obraz filmu (duży kąt widzenia), bardzo czyły jest na dotyk, śmiało palcem mozna wszystko obsługiwać (rysik jest zbędny), do DVD jest więcej opcji niż na moim domowym odtwarzaczu, nie ma problemu z napisami, divixa odtwarza bez problemu (nie próbowałem jeszcze napisów do divxa), gra bardzo czysto jak na taki sprzęt "noname", średnio mi się podoba tylko opcja dostrajania dźwięku, skromny ten equalizer, ale po jakimś czasie udało mi się ładnie dostroić dźwięk w aucie, fajnie bo dużo wyjść na wzmacniacze (lp + pp + lt + pt + subwoofer) czyli 4 kanałowy wzmacniacz + subek, nie mam anteny do TV więc nie wiem jak odbiera, pilot bardzo skomplikowany, ale przywykniesz
pozatym fajnie się prezentuje radyjko
POZDRAWIAM
!