Moderator: Moderator
Procent napisał(a):Ja mam głośniki JBL-a na połce z tyłu i jest bardzo dobra jakość,
i tu sie zgodze chyba jedyny + gdzie montowane sa głosniki w tylnej półce ,tanszy koszt niz wytłumienie całych dzwi,ja zamiast psuc połke to wolałbym ja "skopiowac" z mdfu i obic materiałem a bagaznik lekko wytłumic ,no ale wtedy to juz na same głosniki poszło by troche kasy.gluszek napisał(a):Lepiej załadować głośnik w półkę niż pchać w drzwi bez wygłuszenia itd, lepszy efekt moim zdaniem tzn hałas bo jakość to wiadomo...
LeszekGT napisał(a):Problem polega na tym, ze w aucie panują zasady akustyczne sceny.
Wysokie i średnie tony na koncercie nie grają ci w tył głowy, tylko w twarz.
Jedynym rozsądnym rozwiązaniem audio w 3-drzwiowym golfie jest zmiana seryjnych głośników z przodu na jakieś dobre (dystanse i maty wygłuszające) i wrzucenie do bagażnika skrzyni i wzmacniacza.
W półce też gra - wiem, bo sam kupiłem golfa z głośnikami w półce, ale nie tedy droga
Dziku napisał(a):LeszekGT nie wysilaj się bo to bez sensu Kolega chce hałas niech postawi na JBLa natomiast jeśli ma trochę $ i chce żeby zagrało czysto niech inwestuje w sprzęt z wyższej półki. Ewentualnie dorzucić parę groszy i zainwestować w używane komponenty.
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości