Moderator: Moderator
pod maska zaraz za pompa wsp. hamulców znajdziesz gumowe zaslepki ,wystarczy zrobic w jednej z nich dziurke i przeprowadzic kabel do wnetrza auta.owen napisał(a):którędy najlepiej puścić kabel zasilający?
mozna go rowniez dac pod tynia kanape jak i na jeden z boczków w bagazniku.Wazne by miał odpowiednie chlodzenie .owen napisał(a):czy trzeba będzie zdejmować częściowo wykładzinę i czy zabudowanie wzmacniacza w oparcie to dobry pomysł (LPG)
Podłącz kabel zdalnego sterowania do wyjścia REMOTE/REM w radiu z wejściem o tej nazwie we wzmacniaczu.owen napisał(a):rozumiem że przewód remonte idzie od radia do wzmacniacza?
bodajże w 2 miejscach sa plastikowe wkrety a całosc trzyma sie na zatrzaskach smiało możesz wyjmowac.owen napisał(a):próg jest na zatrzaski,czy na wkręty?jak go zdemontować by go nie połamać,
tez tak mozna .Prawa strona sygnalowe a srodkowa konsola zasilajace.panda86 napisał(a):kable sygnałowe proponuje puścić 2 stroną - żeby nie były blisko kabli zasilających..
sa zniekształcenia i to sporepanda86 napisał(a):Powiem tak.. - nie wiem czy naprawdę ma to taki duży wpływ na siebie.. - być może nigdy nie usłyszysz, zniekształceń, zakłóceń itp.. jeżeli puścisz wszystko nawet w jednym miejscu
no ten 1 wydaje mi sie najbardziej sensowny .mogłbys tez jeszcze spróbowac z montazem we wnece kola zapasowego ale tez nie wiem jaki on jest długi.Także chyba zostaje ci tylko zbic z mdf-u skrzyneczke dac wentylator i po sprawie.owen napisał(a):dwa pomysły i morze ktoś doda jakiś inny
myslałem ze masz zwykla butle.owen napisał(a):jak wcześniej pisałem mam LPG więc wnęka jest zajęta na zbiornik paliwa
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości