Kenwood

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Kenwood

Postprzez marcoo9 » 25 lis 2008, o 12:04

Miłosników sprzetu car audio firmy Kenwooda zapraszam na rozmowy i opinie na temat kenwooda.Opisujcie co posiadacie z firmy kenwooda co wam sie nie podoba w tej marce,itp,
Nie jestem Fanem chwilowym VW.
marcoo9
Czytacz

Kenwood

Postprzez wojtek070580 » 26 lis 2008, o 19:44

cześć miałem kenwooda w polonezie póżniej przełożyłem go do passate marcedesa golfa2 a teraz mam trójkę i dostałem talon z pracy i kupiłem pioneeraDEH-2000MP ale w brzmieniu się nieumywa ,niewiem czy go nie sprzedać i kupić zmieniarkę kenooda
wojtek070580
Badacz tematu

Postprzez Edek12345 » 26 lis 2008, o 19:52

ja mam radio kenwooda bardzo dobry dźwięk i ładny wyświetlacz :-)
:-) :-) :-)
Piszę poprawnie po polsku.

Mój golf >>>> moj-golf/gofer-1-6-cl-europe-t9691.html <<<<
Edek12345
Members

Postprzez marcoo9 » 5 gru 2008, o 16:25

Jest to Model KDC-W3041AY...model tem mozna dostac w sklepach z sprzetem car audio,itp.Ja jestem z tego modelu zadowolony.chwilowo nie moge załaczyc zdjecia..
Nie jestem Fanem chwilowym VW.
marcoo9
Czytacz

Postprzez lysutki » 5 gru 2008, o 16:46

cześć miałem kenwooda w polonezie póżniej przełożyłem go do passate marcedesa golfa2 a teraz mam trójkę i dostałem talon z pracy i kupiłem pioneeraDEH-2000MP ale w brzmieniu się nieumywa ,niewiem czy go nie sprzedać i kupić zmieniarkę kenooda

przedziwne!! podejrzewam ze nie podpinales tego pod HI ENDowe glosniki (wnosze po radiu :D) wiec wedlug mnie nieodpowiednio ustawiles pioneer'a (equalizer, funkcje np. LOUDNESS itp, cokolwiek tam jest jeszcze)

Chyba ze mowimy o jakims wypasionym starym Kenwoodzie, ale wtedy porownywanie go do budzetowego modelu pioneera byloby... glupie :D

a Kenwood - wiadomo, gra ladnie, przy przecietnych glosnikach az za dobrze mozna by rzec... Radyjka wygladaja porzadnie, menu calkiem przejzyste... ogolnie o firmie to tak mozna sobie pogadac :D
lysutki
Badacz tematu

Postprzez Imper » 5 gru 2008, o 17:22

ja takze jestem posiadaczem kenwooda... co prawda radio nie jest pierwszej swiezosci bo mam same audio tam ale gra bajecznie... moj sprzet jeszcze jest za slaby zeby wykorzystac mozliwosci tego radia... podoba mi sie w miare przejzystosc tego radia chociaz na poeirwszy rzut oka naprawde za glowe sie lapalem czego sie tutaj dotknac... jedynym nidociagnieciem w wielu kenwoodach jest to ze ciezko obsluzyc je podczas jazdy(zwlaszcza ze sportowym zawiasem hehe) czesto zamisto scxiszyc czy podglosnic zdarzy mi sie przestawic equalizer itp:P ale to tez kewstia wprawy :-P reasumujac polecam firme jak najbardziej
Imper
Members

Postprzez noname_conek » 5 gru 2008, o 17:42

a ja posiadam takiego o to:
KENWOOD W6531
Obrazek

i jestem bardzo zadowolony lecz na wiosne planuje zmiane na jakiegoś alpine z wyższej półki ;]
noname_conek
Gaduła

- - -

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio