Moderator: Moderator
to są darmowe mapki i nie wymagaj od nich cudówsweetboy90 napisał(a):mapamap 2010?
sweetboy90 napisał(a):czy jezdzi ktos na nawigacji mapamap 2010? mam taki problem ze gdy zblizam sie do jakiegos wiekszego skupiska drog np. na autostradzie to mapa zaczyna wariowac i nie wie gdzie jest, ciagle zmienia pozycje, teraz nie wiem czy to wina mapy czy navigacji dodam ze mam larka 43.1
pablomed napisał(a):sweetboy90, a nie chodzi tu o to po prostu że trafiłeś na jakąś nowa nie uwzględnioną w mapie autostradę? Wówczas tak się dzieje, program próbuje umieścić cię na którejś ze starych dróg w pobliżu których przejeżdżasz
sweetboy90 napisał(a):mapa jest z pierwszego kwartalu tego roku nie chodzi tylko o autostrady, taki przyklad dalem poprostu jak np rownolegle jest kilka drog to przez chwile pokazuje ze jestem na tej obok potem wraca i tak skacze, gubi sie, wiem ze to badziewie ale jak nad morze jechalem to wszystkie fotoradary pokazal bylem w szoku
raczej się powinno, tylko wiesz, czasem trzeba tej aktualizacji poszukać, można nie zdążyć. W każdym razie identyczna sytuacja zdarzyła mi się w tym roku, jak przejeżdżałem nowym kawałkiem autostrady pod Ziliną przez jakieś miasteczko, tego kawałka nie miałem w moim Igo jeszczekillah napisał(a):mapy trzeba aktualizować
killah napisał(a):w automapie jest opcja "przyklejania się do drogi"
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości