Wiesz., jak ktoś wsadza w granie tyle kasy, to raczej nie tyle brzęczenie tapicerki jest nie lubiane, co frustrujące.
Sam jestem z tego powodu nie zadowolony. Sam mam mam granie tapicerki z którą walczyłem na różne sposoby. Przy poprzednim zestawie tapicerka grała bardziej, ale poszły poprawki i teraz przy DLS UR36S jest już nieźle, bo w mało którym kawałku brzęczy, ale brzęczy.
Najbardziej z tego co obecnie słucham, to w kawałku "Imany - You Will Never Know (Miguel Campbell & Matt Hughes Remix) "
- Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=759vP-I9Yhs
Na wiosnę pójdzie poprawka tapicerki. Od siebie dodam, że nie zawsze sprawdzają się pianki i maty do tego celu.
Co do profilowania płaskowników, to zawsze w golfach III robię tak, że opuszczam szybę do końca i profiluje tak płaskowniki, żeby były powiedzmy 2-3 mm od szyby ( po prostu żeby nie ocierało, czy to o szybę, czy o plastikowy "ślizg" na prowadnicy ). Wtedy tapicerka musi pasować i nie dotykać wygłuszenia, bez żadnych przymiarek.
Alpine CDA-7897->CHA-S634->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1 ) + Focal 6K2P, Rodek R4100A2->2xSTX 8" 23L@35Hz