Witam jestem tu nowy forum, kupiłem maty bitumiczne- butylowe z firmy
STP 4 sztuki 75cm x 50cm i mam pytanie czy taka ilość starczy do wygłuszenia przednich drzwi w golfie 3 ? Liczę na jakieś odpowiedzi
Moderator: Moderator
Mając to w rękach można śmiało stwierdzić naocznie, że jest to mniejsze niż drzwi w Golfie (obojętnie czy wersja 2 czy 4drzwiowa) a więc po chwili zastanowienia wywnioskować można, że MAŁO..microsd napisał(a): 4 sztuki 75cm x 50cm
Możesz.microsd napisał(a):chcialem sie jeszcze zapytac czy wewnetrzna strone moge okleic mata bitumiczna , a zewnetrzna tasma dekarska powiedzmy 2 warstwy ?
40zł drożej masz 30x10m w Leroy Merlin, zużyjesz ile trzeba a resztę możesz odsprzedać. Szersze kawałki = mniej łatania..microsd napisał(a):mam mozliwosc kupic tasme 10x15 cm za 55 zl w sklepie
slavwek.ie napisał(a):40zł drożej masz 30x10m w Leroy Merlin, zużyjesz ile trzeba a resztę możesz odsprzedać. Szersze kawałki = mniej łatania..microsd napisał(a):mam mozliwosc kupic tasme 10x15 cm za 55 zl w sklepie
Nie sądzę żebyś usłyszał różnicę w materiałach głuszących..
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości