Witam mam takie radyjko http://www.ceneo.pl/374888 i tylko orginalne głośniczki na podszybiu.Słucham muzy reggae więc bass musi robić jazdę z bani.Chcę dokupić skrzynię + wzmak by uzyskać ciepły mięciutki bobrze pulsujący bass.mój budrzet nie jest za duży 700zl ale może coś się uda dobrać Proszę o propozycje i zgóry dziękuję
kup dobrą skrzynie aktywna bedzie miodzikk + no i jak kasa zostanie to jeszcze jakies glosniki w drzwi do przodu i bedzie Reggae jak w "Ostrodzie" hehe
Moja rada taka : Jezeli chcesz kupic skrzynke basową to kupuj oddzielnie wzmacniacz i suba. Zobacz też czy w radiu masz wyjście na wzmacniacz. A może też warto się zastanowić nad lepszymi głośniczkami niż standardowe ? mówisz ze masz tylko głośniki na podszybiu to moim zdaniem jak dołożysz do tego suba to nie uzyskasz porządanego efektu... Minimum to głośniki na podszybiu i w drzwiach.
Pele, napisz nam czego oczekujesz najpierw. czy to ma być coś np. dwa głośniki za 700zł ? czy to ma byc jakis zestaw do 700 zł ? stawiasz na firmę czy na jakość ? potrzebujesz czegoś na prawdę mocnego,czy raczej zależy ci tylko na uzupełnieniu bassu ?
niestety jakość idzie w parze z ceną zatem ciężko będzie ci dogodzić do tej kwoty. Ewentualnie możesz się pokusić o dobre uzywki (zapłacisz dużo mniej a dźwięk może cię zaskoczyc). Jeżeli zalezy ci na samym basie zrób jak radzi ci kolega valenti.no suby firmy JL słyną z ciepłego basu.jeśli natomiast chcesz wypełnić swój system tak,żeby miał ręce i nogi niestety będziesz musiał zainwestować pare złotych tak jak radzi reszta kolegów. Decyzja tylko i wyłącznie należy do Ciebie/ pozdrawiam