skrzynie są za małe, za dużo wszystko kosztowało to jest nie tak a ja bym zrobił lepiej
JL jest lepszy a JBL nie, ktoś woli ORIONA a ktoś CARPOWER'A dla innego Magnat jest potęgą a dla drugiego głośniki z biedronki a ja osobiście wole unitrę
tak można pisać wykłócać sie itp, kolega zrobił takie bo mus ie tak podobał, skrzynie są wymierzone co do litra przez fachowców [każdy fachowiec sie może pomyslić tak? tak, wiec jeden problem z głowy
]
cena 7-10tys bo jak wyliczał to mnie wiecej podał mi taką cene nie pamiętam dokładnie ile to go kosztowało bo szczerze nie interesowało mnie to bo to są jego pieniądze [ktoś mógłby mieć tanie? fajnie
w tym wypadku może sie czeszyć że zaoszczędziłby kilka tyś złotych
kolejny problem rozwiązany
]
JBL dobrze gra z bass refleksami, tak ale było by słychać sam "łomot" a nie dźwięk muzyki [jeden wielki bass] [ w car audio chodzi o dB widocznie kolega wolał postawić na jakość muzyki i martwił sie bardziej o szybę w tylnej klapę
no to już jego wybór]
jaka firma car aucio, szczerze nie wiem wiem tyle że gdzieś w Pelplinie czy okolicach
Ogólnie mówiąc to wrzuciłem fotki po to aby pokazać zabudowę a nie pisać ile kosztowało dlaczego jbl co i jak
ja osobiście nie chciałbym takiego sprzętu bo po co? wystarcza mi to co mam
ktoś lubi rybki a ktoś woli grać w szachy
pozdro 300