Moderator: Moderator
bron cie boże .juz lepiej zestaw dwudrozny na przów w dzwi i podszybie a na tyl daj jakas skrzynie basowa byle nie tube kartonowabandi06 napisał(a):zestaw odseparowany, 6x9 z tylu
ja mam Magnata i nie narzekam zreszta ,to zalezy co kolega chce osiągnac czy jakosc czy tylko cisnienie basu ?TunaFish napisał(a):i nie mam burczącego głośno magnata
swatu napisał(a):bron cie boże .juz lepiej zestaw dwudrozny na przów w dzwi i podszybie a na tyl daj jakas skrzynie basowa byle nie tube kartonowabandi06 napisał(a):zestaw odseparowany, 6x9 z tylu
A to istnieje coś takiego??TunaFish napisał(a):Mocne dobre głośniki w podszybie
ktos kiedys juz chciał z głosniczka 10cm uzyskac bas wiec ,chyba cuda sie zdarzajaslavwek.ie napisał(a):A to istnieje coś takiego??
slavwek.ie napisał(a):A to istnieje coś takiego??TunaFish napisał(a):Mocne dobre głośniki w podszybie
Słyszałem kiedyś zrobione panele drzwiowe z zamkniętymi komorami a w nich 10cm woofery.. Grało to przyjemnym kickbasem (o ruszaniu nogawkami nie było mowy), idealnie zgrywało się z tweeterami w podszybiu tworząc wysoką i "jasną" scenę. Naprawdę przyjemnie się tego słuchało.. Co ciekawe, w aucie był tylko przedni system, bez wspomagania subwoofera.swatu napisał(a):
ktos kiedys juz chciał z głosniczka 10cm uzyskac bas wiec ,chyba cuda sie zdarzaja
śmiem wątpić, czy autor tematu byłby zainteresowany ciągnięciem deski, rezaniem dedykowanych komór po to aby zapakować tam 2 drożne piździngi wnioskując po tej wypowiedzi:TunaFish napisał(a):jak się poświęci weekend na solidne i pomysłowe grzebanie na spokojnie, to efekt będzie bez dwóch zdań
bandi06 napisał(a):co wziasc, zestaw odseparowany, 6x9 z tylu czy glosniki w dzwiach i na kokpicie?
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości