Witam wszystkich forumowiczow, dodam od razu, ze jestem nowym uzytkownikiem. potrzebuje pomocy, nie wiem jak podlączyc zeby wszystko ladnie grało, dodam , że fajnie by było aby wzmacniacz wlaczal i wylaczal sie razem z radiem. wiec tak:
-Radio ktore posiadam to Naviheaven NA-7195 ( 4x 60W) 4wejscia na glosnik -chinchi +2 sub-wofer- chinch.
- wzmacniacz ktory posiadam to peiying PY-A4E76R 4 kanałowy , 2000 W , 600RMS , 150RMS na kanał po mostku 300RMS
-głosniki przod firmy velocity,( blaupunkt) (jeden w drziach 120W/50RMS , 13,5cm / pod szybą jeden głośnik 120W,50RMS, 10cm, i te małe takie tweetery chyba 4cm. ten zestaw z przodu jest pod zwrotnicą tej samej firmy na 3 głośniki + wyjscie , prawa i lewa strona
- głośniki tył firmy Focal 14cm +te malutki tweeter 4cm, dodam ze tez jest pod tym zwrotnica na 2 glosniki + wyjscie , lewa i prawa strona.
Te głośniki z przodu i ztyłu to chyba typowo basowe maja dosc wielka membrane mocno chodza (wysuwaja się). prosze was o pomoc jak to ogarnac zeby dobrze grało . dodam ze nie mam kabli do zasilenia wmacniacza