panel mam 8600 na bank, mam 3 pary RCA: front, rear, sub. do tego mam jeszcze taka szara puszke na dluuugim kablu (podobno przetwornik wysokiego napiecia jest wywalony za radio zeby nie bylo zaklocen, ale to tylko zaslyszane - nie mam pojecia czy prawda)
i jest taki pstryczek mniej wiecej na srodku i jest nieopisany jako STANDAR/PRO, cos tam jest ale za cholere nie pamietam...
sterowanie czestotliwosciami suba mam jakies, ale sub podlaczony jest pod tylne RCA wiec i tak nie korzystam.
instrukcje mam, instrukcja od radia mowi cos o procesorze dzwieku, ze np. radio ma funkcje podglasniania muzyki stopniowo i automatycznie, kiedy w aucie zwieksza sie natezenie halasu, np. kiedy jedzie sie szybciej itd, ale tylko kiedy jest podlaczony (albo wlaczony - instrukcvja ang.) procesor dzwieku... n o i teraz zagwostka, czy chodzi o wlaczenie procesoraa dzwieku czy tez o podlaczenie ;d bede w domu, to sprawdze dokladnie jak opisali ten procesor
chyba wyjme to radio i zrobie fote a przy okazji przelacze i zobacze co sie stanie ;D chyba nic nie oppsuje jesli to nie to....
panel taki:
- 9.jpg (5.18 KiB) Przeglądane 623 razy
[ Dodano: 2009-01-13, 16:45 ]tutaj widac ta puszeczke:
- 8.jpg (15.5 KiB) Przeglądane 623 razy
[ Dodano: 2009-01-13, 16:49 ]aha, pa tabliczce na bebechach radia na pewno jest napisane ze to 8600 bo ogladalem to radio setki razy i czytalem wszystko, wiec zauwazylbym ze jest inny model radia i panela