przez bogib184 » 31 maja 2012, o 12:34
Miałem już nie pisać, ale... nie jestem z Warszawy, tylko ze wsi na Mazowszu, to po pierwsze, skoro gra o niebo lepiej jajo w półce, to sopko, widocznie nie słyszałeś w stopniu podstawowym prawidłowo zrobionego (nawet budżetowo, a z przemyśleniem) audio w samochodzie (tylko nie piszcie, że kumpel ma JBL i łoi jak się masz, albo szwagra żony brat rodzony ma takiego Łamignata, że HO HO). Od kiedy Sony i Pioneer robią jakieś super audio (wykluczam starsze modele wzmacniaczy Sony, ze 3 wzmacniacze Pioneera, ale też z lat 90, jakieś Hi Endowe radia), a tym bardziej jaja - masowa produkcja, żeby było na czym zarobić, głośniki do subwooferów są tragiczne, tak samo Magnaty, JBL (oprócz serii GTI, która kosztuje sporo). Co tu przytaczasz grill - co to ma do CA ? Tuning ze smakiem zrobiony nie jest dla mnie zdecydowanie obciachem. Piszesz, że większość ludzi tak ma w golfach - możliwe, bo opinia o kierowcach golfów (za właśnie te płetwy, spojlery, neony, siatki, super ałdio, sportowe wydechy, filtry stożkowe, a 60 kunia pod maską, na pewno w większości nie jest pochlebna, a szkoda). Mój przekaz był taki, że zrobić coś z głową, naprawdę w dobrych pieniądzach, dyskretnego, a nie kolejny golf z wywiniętą półką, mi nie przeszkadza. Produkował się będę, bo to Forum publiczne, więc zbędna uwaga.
Pomogę w montażu i wyborze sprzętu Car Audio
Clarion DRX-788 RUSB>Helix Esprit H400>Phase CFS 165>Helix B2 Precision>Phase CFS Tweeter>Helix H1000 Esprit>u-Dimension RM 210SL