Cześć wszystkim Ostatnio natchnęła mnie myśl, że fajnie by było rozbudować choć troszkę swój sprzęt w aucie gdyż wszędzie powsadzane są fabryczne rzeczy.. Ogólnie na starcie powiem, że moje funduszę są dość niskie i na porządny sprzęt nie mogę sobie pozwolić. Chciałbym ogólnie zacząć od dwóch głośników na tylnej półce i tutaj chciałbym prosić o pomoc w wyborze takich w miarę dobrych w cenie do 100zł (jeżeli w ogóle "dobre" w tej cenie istnieją).
Rodzi się także moje pytanie czy standardowe radio z Golfa 3 96r (Link do zdjecia radia jest w stanie utrzymać te głośniki z tyłu czy będzie wymagana wymagana wymiana radia. Ogólnie nie myślałem nad wymianą samego radia gdyż słucham głównie samych stacji radiowych, a takie fabrycznie idealnie wg. mnie się do tego nadają.
Chciałbym jeszcze zapytać czy samo podłączenie głośników jest jakoś bardzo skomplikowane czy ja jako amator, na podstawie internetu będę w stanie sobie sam podłączyć te głośniki oraz czy jakaś instalacja jest pociągnięta do tyłu czy to samemu też trzeba ciągnąć?
Pozdrawiam
Dawid
Zrezygnowałem z głośników na półce (opisane w poście na drugiej stronie), na rzecz nagłośnienia z przodu