Pomocy radio GAMMA V

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Pomocy radio GAMMA V

Postprzez Anusiak » 2 lip 2008, o 22:17

kUPIłEM RADYJKO GAMMA V
Podłączyłem tak jak nalezy i nic pokazuje mi sie napis phone safe we ktos moze jak sobie z tym poradzic
Czy radyjko jest popsute ? bo podczas tego napisu mało który przycisk reaguje :cry: :evil:

Prosze o pisanie dokladniejszych nazw tematow pzdr.
Ostatnio edytowano 2 lip 2008, o 22:57 przez Anusiak, łącznie edytowano 2 razy
Anusiak
Czytacz

Pomocy radio GAMMA V

Postprzez lackas » 2 lip 2008, o 22:35

Radio prawdopodobnie jest kodowane,sprzedawca nie udzielił Ci żadnych informacji na ten temat?Jeśli kod jest usunięty powinno działac bez problemowo.
lackas
Members

Postprzez Jorg » 2 lip 2008, o 22:37

Napis SAFE oznacza że radyjko jest zablokowane, aby je odblokować musisz wpisać kod.
Mam nadzieję że kupiłeś radyjko razem z kodem, jesli nie to musisz zwrócić się do gościa
od którego kupiłeś te radio o kod, powinien ci podać. :-)
Jorg
Czytacz

Postprzez K@mil » 2 lip 2008, o 22:41

Wiec tak do radia powinieneś dostac kod :P ktorzy nalezy wpisac do radyjka... aby wpisac kod nalezy nacisnac dwa guziki nie wiem jak to jest w GAMMA V ale w IV bylo trzeba przytrzymac TP+TA ...

Poczekaj moze ktos ma takie radyjko i Ci pomoze a jak nie to musisz porozmawiac z sprzedawca ...
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez lackas » 2 lip 2008, o 22:55

Rozmowa ze sprzedawcą pomogła by tutaj najbardziej bo to najprostrze rozwiązanie.Jednak jeśli to niemożliwe musisz poszukać kod-speca.Trzeba wylutować procesor,odczytać programatorem i rozszyfrować.Człowiek kiedyś się tym zajmował ale to stare czasy potrzeba cierpliwości i nie trzęsąca się ręka...Na starsze produkty dobrym rozwiązaniem rozkodywywującym była zamrażalka-noc wystarczyła.Czasy i sprzęt się zmieniły więc nie sądze,że to dobry pomysł ;-) Życze powodzenia.
lackas
Members

Postprzez Anusiak » 4 lip 2008, o 10:14

Dzieki wam za pomoc
Sprzedawca nie udzielił mi takich informacji,ale na szczęście udało mi się znaleźć kogoś kto mi to rozszyfruje
Anusiak
Czytacz

- - -

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio