bardzo prosta sprawa z podłaczeniem subwoofera,
musisz kupić zestaw kabli, na allegro jest tego pełno
1. musisz przeciągnąć kabel zasilajacy od akumulatora aż do bagażnika (koniecznie z bezpiecznikiem, gdzieś bliżej akumulatora), ja u siebie puściłem go wzdłóż progu
2. musisz w bagażniku znaleźć miejsce skąd można wziąć mase, nallepiej gdzieś przy lampie
3. od radia przeciągasz 3 kable do bagażnika, 2 kable będa sygnałowe, 2xchinch, i jeden ważny kabel REMOTE, jest to kabel sterowania wzmacniaczem (gdy radio wyłączone wzmacniacz też się wyłącza) przy radiu musisz znaleźć NIEBIESKI kabelek z napisem REMOTE, większość z radioodrwarzaczy ma zrobione fajne końcówki, których nie trzeba przerabiać.
Podłączenie tych kabli do wzmacniacza jest banalnie proste, w miejsce +12V podłączasz kabel od akumulatora, REM - kabel REMOTE z radia, GND - masa z bagażnika, 2 chinche podłączasz do LINE IN, a potem już tylko kablem jak do głośników od wzmacniacza do Subwoofera, + do +, - do -, prawdopodobnie bedziesz musiał mostkować, więc jeden kabelek do + od jednego kanału, a drugi do - drugiego kanału (biędzie napewno opisane na schemacie w wzmacniaczu (BRIDGE - nie wiem ja sie to pisze
)
UDANEJ ZABAWY
Pozdrawiam