witam,
jestem swiezym i jak narazie szczesliwym posiadaczem golfa 3 gti z 95r silnik 2e 115hp
ale do rzeczy;
Auto kupilem bez radyjka. Tak wiec czym predzej zakupilem Pioneer 4000UB.
W przednich drzwiach (tak juz bylo jak kupilem) mam glosniki phonocar (2-drozne) a na podszybiu blizej nieokreslone (rozniez 2-drozne), wszystkie podlaczone pod wyjscia przednei radia. W tylnich drzwiach mam narazie pusto. Glosniki graja delikatnie mowiac srednio a podobno phonocar to nei taka zla marka. Zastanawia mnie sposob ich podlaczenia. sa cztery glosniki wszystkie 2 drozne. nei widze zadnej zwrotnicy a zajete tylko przenie wyjscia radyjka.
Kupilem wlasnei Herzte DSK 165 (osobne tweetery) i sie zastanawiam jak najoptymalniej by to wszystko zamontowac.
Pozatym mam problem z sila anteny. Odbior jest bardzo slaby. Wjade gdzies w lekki las i juz mi gubi RMF albo ESKE co nei zdarza sie w moim drugim aucie. To nei wina radja bo juz na inym sprawdzielm. Dowiadywalem sie troche (rozwniez na tym forum) i podobno potrzeba separator antenowy, zeby zasilic wzmacniacz fabrycznej dachowej anteny. Czy to prawda?
Licze na wyrozumialosc i pomoc dla "nowego"
Pozdrawiam