Trochę Ci rozjaśnię kwestię mam nadzieję
Radio się wyłącza, ponieważ ma braki prądowe. Jest to wina cieniutkich kabelków, które idą do kostki. Przerabiałem taki problem z moim pierwszym Golfem, radyjko Alpine przy głośniejszym słuchaniu wyłączało się. Wymiana + i - do kostki załatwiło problem.
Wzmacniacz mono, to wzmacniacz, który nie nadaje się do napędzania przodu, a subwoofera
Jeżeli kiedyś będziesz planował sub, to wtedy szukaj mono, ponieważ są to wzmacniacze przeznaczone do tego zadania i sprawdzają się wyśmienicie
Osobiście polecę rozwiązanie z mocnym 2 kanałowym wzmacniaczem na przód. Osobiście dawno zrezygnowałem z 4 kanałówek, których kiedyś używałem do zasilenia przodu z 2 kanałów, a z 2 zmostkowanych suba, ponieważ jest to coś, kosztem czegoś. Sub potrzebuje stabilnego prądu, a w 4 kanałach przód zabiera sporo, pojawiały się po prostu braki. Najlepsze rozwiązanie, to 2 kanałowy wzmacniacz na przód, a jeżeli z czasem suba będziesz kupował, to wtedy mono, ew. 2 kanałówka w mostku oddzielnie.
Żeby zrobić to w miarę przyszłościowo, to położył bym kabel zasilający 25 mm2, a nawet i 35 mm2, a dlatego, żeby w przyszłości jak dojdzie wzmacniacz na subwoofer, to na grubym przewodzie dasz rozdzielacz zasilania i rozdwoisz zasilanie na dwa wzmacniacze
R6A testowaliśmy na paru wzmacniaczach i dla mnie (subiektywnie mówię
) najbardziej podobało się połączenie z "czarną" Alpine, którą obecnie wożę w aucie. Super dół był i niejeden człowiek by zrezygnował z suba - mega wykop i dynamika gry. Jeżeli masz pytania - pytaj