nie dawno nabyłem Golfa III 3-d GL. poprzedni właściciel miał głośniki w półce. Moje pytanie jest następujące: Gdzie szukać tych przewodów?? Czy były one prowadzone standardowo?? Czy może ex właściciel sam je jakoś prowadził.
Z góry dziękuję za pomoc
Z pewnoscia sam je prowadzil jak ich nie zabral to sprawdz w w tunelu kolo dzrwi moze tam sa a jak nie to sam doprowadz te przewody Pytanie: chcesz dac glosniki w polke???? ODPADA o wiele lepiej wsadzic jakiegos walca badz skrzynie
mam skrzynię z poprzedniego auta i zamierzam ja wstawić. półka pożegna się z samochodem bo kupię całą. Chcę zmienić boczki na te z głośnikami. i podkraść z nich sygnał do wzmacniacza na hi-input
[ Dodano: 2013-04-07, 13:50 ] Sprawdziłem u źródła, mianowicie z radia wychodzą jedynie przewody do głośników przednich a do tylnych przewody są zaizolowane.
Mam zamiar zainstalować głośniki z tyłu i kolejne pytanie którędy puścić przewody??
Z tyłu w boczkach? Jak tak to nie polecam.Szkoda czasu i pieniędzy,a efekt mizerny.Wiem z własnego doświadczenia.Lepiej dobry system na przód i sub do bagażnika, a banan z twarzy nie zniknie.