witam mam zamiar kupic se takie radyjko
http://www.allegro.pl/item527877193_rad ... b_116.html
ale nie wiem czy mi wejdzie w tym miejscu pod popielniczka ma moze ktos takie radyjko zamontowane tam
Moderator: Moderator
trzeba by wyciągnąc ten schowek i zabawić sie w tuningowca ja u siebie wyciąłem w tylnej cześci schowka otwór tak że radio wsunąłem głębiej no i u góry też wyciąłem otwóry żeby mocowania przykrecić wyżej i automatycznie radyjko jest maksymalnie u góry i co za tym idzie lepiej wygląda i wiecej miesca, dosyć dobrze to wyszło.....mani51 napisał(a):przydało by się jeszcze głębiej go schować ale wtyczka od anteny wadzi
kajtek napisał(a):trzeba by wyciągnąc ten schowek i zabawić sie w tuningowca ja u siebie wyciąłem w tylnej cześci schowka otwór tak że radio wsunąłem głębiej no i u góry też wyciąłem otwóry żeby mocowania przykrecić wyżej i automatycznie radyjko jest maksymalnie u góry i co za tym idzie lepiej wygląda i wiecej miesca, dosyć dobrze to wyszło.....
kajtek napisał(a):trzeba by wyciągnąc ten schowek i zabawić sie w tuningowca ja u siebie wyciąłem w tylnej cześci schowka otwór tak że radio wsunąłem głębiej no i u góry też wyciąłem otwóry żeby mocowania przykrecić wyżej i automatycznie radyjko jest maksymalnie u góry i co za tym idzie lepiej wygląda i wiecej miesca, dosyć dobrze to wyszło.....
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości