no to szykuj 1500 zł na skrzynie i wzmacniacz (nie nastawiaj sie ze to bedzie super, jakos tam zagra - byle jak ale zagra) i jak juz bedziesz mial 1500 to mozesz wrocic i zapytac znow
Za 600 zł
NIC sie nie da!!
a teraz juz na powaznie, zerknij na moj sprzet w opisie, i mozesz przycelowac w cos takiego bo w 600zł sie zmiescisz, z glosnikiem bedzie mega problem pewnie, ale szukaj. A jak nie znajdziesz, to szukaj Intertechnik mds-08, tez nielatwo, ale polecano mi jak kupowalem swoj sprzet, a szukalem wlasnie czegos co gra ladnie i przyjemnie a nie NAP*****, choc jak podkrece GAIN to lusterka lataja, i kanapa masuje plecy
[ Dodano: 2009-06-16, 10:28 ]
nawet znalazłem jeden taki:
http://allegro.pl/item662970452_tonsil_ ... _tuby.html
(zeby nie bylo - nie znam tego goscia z allegro jak zagwarantuje ze jest w dobrym stanie, to mozesz rozwazyc tą opcje)
jak sobie zbudujesz skrzynie to niedrogo Cie to wyjdzie (jak doliczysz materiały to bedzie calkiem tanio) a zaleta jest taka, ze w zamknietej skrzyni gra naprawde fajnie (ja mam 17 litrow - objetosc liczylem z dwoch programowi wyszla taka sama - szczegolowa specyfikacje glosnika gdzies tam jeszcze mam, to moglbym znalezc)
[ Dodano: 2009-06-16, 10:30 ]
dodam jeszcze ze glosniki z półki OUT - ja wywalilem, bo psuly caly efekt! wrzucic glosniki w drzwi!!