Czesc, mam pytanko , czy radio te pierwotne , oryginalne (ALPHA) z golfika 3 ma wyprowadzenie na 4 glosniki ? Albo chociaz na dwa do tylu ? Dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam
Witam!
Wielkie sorki za odkop tematu!
Słuchajcie mam Golfa 3 95 rok 1,6. Miał zamontowane radio w wersji alpha i tak samo wyjście na 2 głośniki przednie.
Kupiłem radio które ma obsługę 4 głośników zabrałem się za podpinanie a tu zonk w kostce są tylko 4 przewody czyli od dwóch głośników.
Czy ktoś z was wie czy te przewody od pozostałych głośników są wyprowadzone i gdzie ich ewentualnie szukać. Czy może VW odwalił fuszerke i tylko te 4 przewody zostały poprowadzone?? W takim razie po kiego grzyba w tym aucie tyle głośników?
Proszę was o pomoc.
Mam 2 na desce, 2 w przednich drzwiach i 2 w tylnych no chyba, że to atrapy ale czegoś takiego bym sie po VW nie spodziewał. Jeśli nawet ich nie ma to czy istnieje instalacja czy trzeba rozebrać pół auta?
Ok w drzwiach (przód i tył) są same maskownice wrrrrrrrrrrrrrrrr!! Co za lipa!
Cóż głośniki do kupienia ehh sle problem w tym, że instalacji nie widzę. Panowie jakie są szanse, że nie będę musiał całej dechy rozbierać, żeby pociągnąć przewody??