radio fabryczne

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Postprzez mike102 » 22 cze 2008, o 16:38

To podlacz i sprawdz czy bedzie pytalo o kod :)
Spotkalem sie na allegro z radiami ktore byly odkodowane i nie pytaja sie o kod po odlaczeniu zasilania.
mike102
Badacz tematu

Postprzez Eral » 23 cze 2008, o 08:38

bo wlasnie sie dowiedzialem od kumpla ze jezeli sie wlozy te radio do lodówki to kod powinien sie wyzerowac czyli tylko 0000 trzeba bedzie jakos zatwierdzic :-o :-? :-? :-? a tak w ogóle to narazie niemam go gdzie podłaczyc bo jutro jedziemy po zepsute te co dalismy do reklamacji a niepoczebnie bede znów przerabiac koncówki :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/

[ Dodano: 2008-06-23, 08:45 ]
bo jest cos takiego ze za niedługo kupuje skutera i chcialbym te radio sobie zamontować tak bym mógł sobie muze właczyc słyszalem ze tak sie da !!!! mój kumpel wyprubowal i jemu dziala ten sprzent tylko on niemial radia na kod a ja mam :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ wiec klapa z tebo chyba bedzie bo w tym radiu od 7 lat zaden niegrzebal tylko ostatno je wymienilem
Eral
Berbeć

Postprzez Zico63 » 24 cze 2008, o 16:01

No moja Beta IV została zmrożona (przymarzła nawet do półki w zamrażarce i nic). W zasadzie Bety nie da się rozkodować bez ingerencji w środku, po numerze (patrz post na poprzedniej stronie, ale mnie pomogli tam:
http://forum.eserviceinfo.com/viewtopic ... 4018db52d6
Poczekałem i z samego numeru radyjka ktoś życzliwy, nawet nie wiem kto, pomógł... :-)
Mój TDI, zapraszam w wolnej chwilce, przy: :kawa: moj-golf/vw-golf-1-9-tdi-specjal-zico-s-t12384.html
Zico63
Members

Postprzez Eral » 27 cze 2008, o 16:20

a jak bym ci podal nr seryjny to zalatwilbys mi ten kod????
do beta v
Eral
Berbeć

Postprzez Zico63 » 28 cze 2008, o 01:01

Nie odpowiadałem bo szukałem. Wynik jest marny: dla Beta IV mają kodów "od groma" - co kto zapyta to jest odpowiedź a dla Beta V - nic! Pytało już kilku innych kolegów i ich posty pozostają nadal bez odpowiedzi. Przez weekend popatrzę jescze tu i tam...
Pozdrowiam!
Mój TDI, zapraszam w wolnej chwilce, przy: :kawa: moj-golf/vw-golf-1-9-tdi-specjal-zico-s-t12384.html
Zico63
Members

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio