bo wlasnie sie dowiedzialem od kumpla ze jezeli sie wlozy te radio do lodówki to kod powinien sie wyzerowac czyli tylko 0000 trzeba bedzie jakos zatwierdzic a tak w ogóle to narazie niemam go gdzie podłaczyc bo jutro jedziemy po zepsute te co dalismy do reklamacji a niepoczebnie bede znów przerabiac koncówki
[ Dodano: 2008-06-23, 08:45 ] bo jest cos takiego ze za niedługo kupuje skutera i chcialbym te radio sobie zamontować tak bym mógł sobie muze właczyc słyszalem ze tak sie da !! mój kumpel wyprubowal i jemu dziala ten sprzent tylko on niemial radia na kod a ja mam wiec klapa z tebo chyba bedzie bo w tym radiu od 7 lat zaden niegrzebal tylko ostatno je wymienilem
No moja Beta IV została zmrożona (przymarzła nawet do półki w zamrażarce i nic). W zasadzie Bety nie da się rozkodować bez ingerencji w środku, po numerze (patrz post na poprzedniej stronie, ale mnie pomogli tam:
http://forum.eserviceinfo.com/viewtopic ... 4018db52d6 Poczekałem i z samego numeru radyjka ktoś życzliwy, nawet nie wiem kto, pomógł...
Nie odpowiadałem bo szukałem. Wynik jest marny: dla Beta IV mają kodów "od groma" - co kto zapyta to jest odpowiedź a dla Beta V - nic! Pytało już kilku innych kolegów i ich posty pozostają nadal bez odpowiedzi. Przez weekend popatrzę jescze tu i tam...
Pozdrowiam!