papi90 napisał(a):Moim zdaniem radia samochodowe to tylko pioneer sony jvc.
papi90 napisał(a):RAQnio_V, to oczywiście twoje zdanie i masz do tego prawo moje to tak jak pisałem sony jvc Pioneer i nie wiem czy to jest niska półka czy nie ale wiem że jest dobra pozdraVWiam
No oczywiście że najniższa półka i tu nie ma nawet co w dyskusje wchodzić...
matios16 napisał(a):tzn jeśli nie wezmę tego GMS to zastanawiam się między PIONEER DEH-1320MP a Blaupunkt Buenos Aires 200. Ale raczej wezmę tego pierwszego bo jest u mnie w mieście za 200zł to nawet taniej niż w sklepach internetowych doliczając przesyłkę
a ty odpuść sobie to badziewie te pioniery jvs itp sa tylko ladniejsze od tandety GSM-a
najlepsze radia to z typu tak jak kolega mówi Clarion bo do blaupunkta nie mam przekonania to to samo badziewie;p ja mowie Alpine jest na pierwszym miejscu potem clarion to jest polka z ktorej trzeba brac jesli chodzi o jakos grania, wytrzymalosc(bez awaryjne), no te radia maja wszystko ja mam alpine CDE-9870R i jestem z niego bardzo zadowolony;) i nikt mi nie powie ze mam zle radio:D
PS: pionier ma dobre ale te stare radia to jak taki uparty to sobie kup ale bedzie zalowal:P
Pozdrawiam;)
...