Ten niebieski kabelek może być od elektrycznej anteny!!! Zostaw go! Mam pytanie czy masz brzęczyk w samochodzie??? Ten od świateł, bo czytałem kiedyś ,że po podłączeniu radia może póżniej nie działać
Zobacz na jakich kabelkach masz napięcie!!!
[ Dodano: 2008-03-31, 16:30 ]JAK DALEJ MASZ PROBLEM TO NAPISZ, to wyśle ci linka o tym samym temacie!!!Ja miałem ten sam problem i poczytasz sobie co i jak!!! To powinno pomóc
[ Dodano: 2008-03-31, 16:34 ]Kolego będzie dobrze!!! Po pierwsze zobacz na jakich kabelkach masz napięcie!!! To ważne!!!To połowa sukcesu
Jak już to sprawdzisz to powiem ci co dalej
[ Dodano: 2008-03-31, 16:40 ]W moim przypadku było tak!!! żółty- pamięć, czerwony-zasilanie(+)
Podłącz kostke ISO do przewodów które wychodzą z auta i zobacz które się stykają!!! Ja już nie pamiętam jak było u mnie
Czarny to był chyba masa, a czerwony zasilanie
i był jeszcze chyba brązowy-pamięć
[ Dodano: 2008-03-31, 16:41 ]Oczywiście mówiłem o przewodach które wychodzą z auta!!!!
[ Dodano: 2008-03-31, 16:55 ]Co ja z Tobą mam
Oj punkcik mi się należy
Tak to wygląda w moim aucie! Wychodzą DWIE kostki
-Czarna ma 5 przewodów
-Brązowa ma 4 przewody(podłączenie głośników);czerwono-biały, brązowy ,szaro-niebieski, brązowo-czerwony ,niebiesko-biały.
Moja kostka ISO, ma 4przewody(+8 do podłączenia głośników)
Wolne przewody z kostki ISO ,to; czerwony(zasilanie) , żółty(pamięć), czarny(uziemienie), niebieski(zasilanie anteny)!!!