Moderator: Moderator
tylko zabudowa w takim razie jak dla ciebienitroo napisał(a):Bo przyznam się szczerze, że zależy mi, aby zająć jak najmniej miejsca w bagażniku, ale też nie chciałbym wybić szyb w aucie
Podejrzewam, że sam producent nie jest w stanie odpowiedzieć..papi90 napisał(a): A i jeszcze jedno pytanko a ta tuba dibeisi co teraz mam to jaka może mieć moc mniej więcej w rms??
ma się podobać, czy ma grać jak należy? Niewiele jest tanich głośników, co dobrze wyglądają i dobrze grają.papi90 napisał(a):z wyglądu mi się troszkę nie podoba.
Tanio nie będzie, przykładowo używany Axton C-109papi90 napisał(a):A jeśli chciał bym subwoofer typu gt5 chodzi mi o moc w granicach 250 - 300 w RMS to jaki byś wzmacniacz proponował?
O to zapytaj sprzedawcę, niech poda objętość skrzyni i parametry TS głośnika, porównasz, będziesz miał odpowiedź.Marian0753 napisał(a):czy to jest głośnik w uniwersalnej obudowie czy to obudowa jest dedykowana do tego głośnika, bo skrzynia wygląda identycznie jak 50% skrzyń na allegro.
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości