Taśma dekarska nie jest zła, jak się chce tanio zrobić. Lepsza dekara niż nic moim zdaniem.
Jednakże na zakrycie otworów technologicznych lepiej jest dać żebrowanie z płaskownika aluminiowego 4-5cm ( 1-2mm grubości ) na nitach i na to dać maty APP/BOLL ( to jest to samo ! ), bo to jest sztywniejsze. Ewentualnie na to dać matę dekarską. Wiem z doświadczenia.
1.4 ABD to przecież Golf III i tak trudno dostać boczki ?
Przypomnij mi się na PW, to zadzwonię jutro do znajomego ile by chciał za boczki. Na pewno ma coś od anglika
Ostatnio wykręcałem antenkę dachową od VR6 w Golf III
S-6C mają dół jak na tą cenę, ale brak im średnicy, co moje drewniane ucho nawet zauważyło ( jednakze jest to lepsze niż droższe głośniki współosiowe/coaxialne ). Zastanowił bym się nad Diora GDS1607, zwłaszcza, że cena bardzo niska ( po 155zł z wysyłką na allegro ). Moim subiektywnym zdaniem, to ogółem lepiej gra Diora GDS1607.
Natomiast + dla ciebie, bo zaczynasz iść dobrą drogą
Co do napędzania wzmakiem przodu, to dobrze ci się wydaje. Jednakże ośmielę się poprawić, że lepiej 40W z JBL-a, niż 18-20W z radia
Później zawsze możesz pogonić JBL-a ( zawsze znajdzie się ktoś, kto uważa JBL-a za bardzo dobrą markę i to kupi) i kupisz coś innego na przód itd.
Uwierz mi, że Car Audio wciąga !
Alpine CDA-7897->CHA-S634->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1 ) + Focal 6K2P, Rodek R4100A2->2xSTX 8" 23L@35Hz