Moderator: Moderator
że co?? tego się nie tnie jak już na antenie się nie da to się manipuluje kablem NIGDY SIĘ NIE OBCINA BICZA ANTENYmani51 napisał(a):musiał odciąć jakieś 5cm bata
marcinkoz2910 napisał(a):że co?? tego się nie tnie jak już na antenie się nie da to się manipuluje kablem NIGDY SIĘ NIE OBCINA BICZA ANTENYmani51 napisał(a):musiał odciąć jakieś 5cm bata
A ten miernik to jest SWR Meter jego opis obsługi jest w internecie (google.pl),
marcinkoz2910 napisał(a):że co?? tego się nie tnie jak już na antenie się nie da to się manipuluje kablem NIGDY SIĘ NIE OBCINA BICZA ANTENY
Nowal napisał(a):ale az 5cm? cos duzo.
Nowal napisał(a):antena w kazdym miejscu ma inny swr
tak masz racje ale ja jeszcze dodam że antena musi być w najwyższym punkcie na aucie i jak widzę takie osoby na drodze co mają antenę na klapie bagażnika (a bagażnik taki jak np. ma Vento) to jest mi ich żal bo może fajnie wygląda ale takie rozwiązanie jest od strony technicznej bez sensu...Nowal napisał(a):ustaw ją tam gdiz bedzie stała i najlepiej naklej sobie kółko.
marcinkoz2910 napisał(a):ale nigdy się nie odcina, ale jeśli tak twierdzicie to Wasza strata
ja też i polecam takie rozwiazanie a jak już decydujemy sie na antene przykrecana to nie żałować bata, bo długość anteny swoje robimani51 napisał(a):a ja mam antenkę na stałe
marcinkoz2910 napisał(a):tak masz racje ale ja jeszcze dodam że antena musi być w najwyższym punkcie na aucie i jak widzę takie osoby na drodze co mają antenę na klapie bagażnika (a bagażnik taki jak np. ma Vento) to jest mi ich żal bo może fajnie wygląda ale takie rozwiązanie jest od strony technicznej bez sensu...
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości