Nie lepiej było by kupić Sw.STX.8.2.300 ?
Ja tam sobie chwalę te głośniki za cenę i za granie ( stosunek dźwięk/cena ). Porównując MDS08, a tego STX 8" wolałem STX
Moderator: Moderator
bogib184 napisał(a):Znam Diorki - zamontowałem bratu rodzonemu w Nissanie 100NX. Drzwi delikatnie wytłumione - blacha zewnętrzna, na otwory blacha, na to dekarka. Głośniki jak na "nędzne" 150 PLN są bdb wykonane, solidnie, braciszek trochę dłubie w korektorze (czego ja nie robię nigdy - dla mnie wszystko na 0 musi być w EQ), ale w takich dużych drzwiach grają mu jak mały subwoofer, zasila to wzmacniaczem oczywiście, bo pod radiem - kiepsko. Dół mają dobry, wysokie raczej do ściszenia na zwrotnicy, średnich trochę mogło by być więcej, ale za te pieniądze, to super zestaw. Oczywiście nie nazywajmy go mega, super, hiper, kultowy - są warte tych pieniędzy, co kosztują teraz, więcej bym za nie nie dał bo często tak się dzieje, że takie Helixy DB kosztowały nowe 240 PLN, a ktoś wyciuchane wystawia jako "kultowe, legendarne" za 200...
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości