Wybór radia pioneer

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Postprzez No_Limits » 20 maja 2008, o 20:23

też tak myślałem dopóki nie posłuchałem innch radyjek powiem tak najlepiej przejedz sie do jakiegos sklepu car audio i powiedz ze chcesz dokonać odsluchu w swoim autku danego radyjka dość często sprzedawcy się na to godzą ;)
No_Limits
Berbeć

Postprzez MEDIASPORY » 20 maja 2008, o 20:35

Miałem podłączone SONY ,JVC i jakieś śmieszne DALCO :lol:
Bez porównania do PIONEER'A co do ALPINE to nie będę się sprzeczał bo nie miałem z nim kontaktu ;-)
MEDIASPORY
Badacz tematu

Rocznik: 1992
Silnik: 1.8
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez szmergiel » 20 maja 2008, o 23:10

nie wiem ale troszkę się z tym pionkiem nie wstrzeliłeś w temat mediasporty wymaganie to MP3 + wyjście na wzmacniacz i koszta a nowy deh troszeczke odbiega od tego czego szuka byry07, jeśli mówimy o dżwięku polecam osłuchanie się z dziadkami alpine w sumie bardzo cenionymi za dżwięk nie "walenie po garach" to są modele od ALPINE 7903 w górę- fakt decki ale jakie ( zaznaczam nie mp3). Deh to stary dobry produkt podobnie jak cameleon- jvc ale to już nie wróci!
szmergiel
Berbeć

Postprzez MEDIASPORY » 4 cze 2008, o 15:38

szmergiel napisał(a):nie wiem ale troszkę się z tym pionkiem nie wstrzeliłeś w temat mediasporty wymaganie to MP3 + wyjście na wzmacniacz i koszta a nowy deh troszeczke odbiega od tego czego szuka byry07, jeśli mówimy o dżwięku polecam osłuchanie się z dziadkami alpine w sumie bardzo cenionymi za dżwięk nie "walenie po garach" to są modele od ALPINE 7903 w górę- fakt decki ale jakie ( zaznaczam nie mp3). Deh to stary dobry produkt podobnie jak cameleon- jvc ale to już nie wróci!

Kolega kupił Alpine 9880r(750zł)
http://www.allegro.pl/item376075645_alp ... _w_wa.html
, i uważam że nie może się równać z pionkiem deh_p4900ib(490zł)
http://www.allegro.pl/item376393489_pio ... f_vat.html

Według mnie PIONEER ma dużo lepszy bas i więcej ustawień dźwięku8-)
MEDIASPORY
Badacz tematu

Rocznik: 1992
Silnik: 1.8
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez valenti.no » 5 cze 2008, o 15:15

szmergiel napisał(a):nie wiem ale troszkę się z tym pionkiem nie wstrzeliłeś w temat mediasporty wymaganie to MP3 + wyjście na wzmacniacz i koszta a nowy deh troszeczke odbiega od tego czego szuka byry07, jeśli mówimy o dżwięku polecam osłuchanie się z dziadkami alpine w sumie bardzo cenionymi za dżwięk nie "walenie po garach" to są modele od ALPINE 7903 w górę- fakt decki ale jakie ( zaznaczam nie mp3). Deh to stary dobry produkt podobnie jak cameleon- jvc ale to już nie wróci!

podpisuje sie pod tym wszystkimi konczynami! i zgadzam sie w 100 % poza tym ja bym tak sonego nie skreślał- chociażby modele c910 czy c90, o XES już nie wspominam.. no a Alpine seria 79.. to klasyka bez fajerwerków, skromnie ale dzwiek...... ehhhh jak komuś chodzi o jakość to nawet w stronę mp3 nie spogląda

p.s. za niedużą kase mozna dostać 5903s to to samo co 7903 tyle że bez radia ;-)
no ale ogolnie bardziej wygodny jest z mp3- jesli ktoś nie ma zapedów audiofilskich..

moim zdaniem alpine
valenti.no
Badacz tematu

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio