Wytłumienie przednich drzwi

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Postprzez valenti.no » 28 mar 2009, o 20:38

Kolego to przede wszystkim życzymy zdrowia!!! a potem czekamy na efekty i oczywiście jak coś to pisz :-) zdjęcia też mile widzane.. ja też sie postarać jakieś fotoporady zrobić jak tylko znajde wolny czas :-/ a tyle roboty mam że.... :niepewny:
audio:

Clarion DXZ958RMC
DLS R6A + Scan Speak D2904/600000 + Xtant X604 + 1/2 F
JL Audio 10w0 + JL Audio a2150 + 1/2 F
valenti.no
Badacz tematu

Postprzez K@mil » 28 mar 2009, o 20:44

szczurens, ooo jak mozesz to zrob fotki :D napisz ile mat wystarczy i mozesz napisac do mnie na PW wtedy zrobimy jakąś fajna fotoporade do naszego działu... :D
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez szczurens » 28 mar 2009, o 23:30

No nie ma sprawy. Tylko tak jak mówię - najwcześniej się zabiore za tę robote w wielkim tygodniu. Tylko to tez nie jest pewne, bo przede wszystkim muszę się dobrze czuć i dobrze by było, żeby była fajna pogoda, bo jak będzie piździeć to też mi się nie będzie chciało siedzieć w zimnym garażu. A tą fotoporade to się zrobi ;-)

[ Dodano: 2009-04-07, 21:18 ]
Heloł

Drzwi już wytłumiłem. Miałem zrobić jakąś ciekawą fotoporade, ale aparat mi coś sie jeb *e i nie za fajnie to wszystko wyszło. Czasami mi nie chciał robić zdjęć i wyszło to jak wyszło - z lukami czasowymi. Zrobiłem pare zdjęć. Jak będę mieć więcej czasu, żeby posiedzieć przy kompie, to coś powklejam i skrobne na klawiaturze jak i co po kolei z pracami ma przebiegać, bo trochę doświadczenia nabyłem.

Pozdro
Moje 3 największe miłości:
->moja przyszła żonka
->Górnik Zabrze
->moja czarna bestia VW Golf III 1.8 GT -->a to on http://www.golf3.pl/topics2/czarna-best ... t16546.htm
szczurens
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio