adam204 napisał(a):bo np ostatnio na TVN Turbo w programie " Polska jazda ....." było o CB i śmiałem się przez pół programu na najlepiej to jak powiedzieli że jak się kupi antenę to można ale nie koniecznie ją zestroić do auta to jest moje zdanie co inni na to
tez to ogladalem i tez mnie pare zeczy zaskoczylo mowil bardzo ogolnie i nie dokonca z prawda ale pare zeczy tez powiedzial prawde. a z ta antena to tez smiech na sali potem swr 2i dalej i palimy koncowke i nas nie slychac i powiedz takiemu delikwentowi ze ma to na wlasne zadanie bo nie zestroil anteny(gotowy dac ci w ryj bo pierdoly opowiadasz przeciez w tv mowili ze mozna ja zestroic aby poprawic odbior ale niekoniecznie)
czlowiek uczy sie na bledach i sam wyciaga wnioski tylko jak ktos sie za cos bieze i idzie to w eter to powinien sie nieco bardziej przygotowac do tematu. wole sluchac ludzi co to naprawiaja sprzedaja anteny i radia oni wiedza co mowia o ile nie chandluja sprzetem tylko dodatkowo np: postawilem sobie bar przy drodze krajowej to obok maly sklepik z cb pewnie ktos zamontuje jak opierdzieli obiadek ja mu to zamontuje chociaz nie mam o tym pojecia( przeciez co to za filozofia popodlaczac pare kabli i postawic antene na dachu i zestoic miernikiem z alledrogo za 20zl co ma odchyl +- 10% taki koleS jak ja nie da rady) ale i tak klijent zadowolony a ja mam sos.
ostatnio koles opowiadal na radiu ze widzial jak koles kolo Gory Kalwari montowal kolesiowi antene na trabancie
a na dodatek w dziurce
pewnie wpadl na genialny pomysl ze na kartonie magnes nie bedzie trzymal i taki koles sprzedaje radia i anteny
i montuje ludziom