zerknijcie prosze na te głośniki

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Postprzez maaciekk1977 » 8 wrz 2008, o 20:55

Mam pytanie i prośbę zarazem. Chcę kupić sobie głośniczki do podszybia, czy takie głośniki nadadzą się do golfa w podszybie i wogóle czy warto brac coś takiego? Chodzi mi nie o jakiś super sprzęt ale żeby głośniczki w miarę hulały. Popatrzcie proszę na linka lub doradzcie coś innego

http://allegro.pl/item426064978_boschma ... a_moc.html

Z góry dzieki za pomoc
maaciekk1977
Berbeć

Postprzez marcinkoz2910 » 8 wrz 2008, o 21:21

jeśli chodzi o głosniki tej firmy to ja z mojej strony bym je polecił bo sam mam tej firmy na tyle w MK3 tylko mam 3 drożne i grają bardzo fajnie i jestem z nich zadowolony a te co kolega pokazał też są całkiem fajnie i bedą fajnie grały i zmieszczą się do podszybia spokojnie pozdro ;-)
marcinkoz2910
Members

Postprzez krootki » 8 wrz 2008, o 22:20

Głośniczki będą się sprawować - ale jeśli ma to być zestaw odseparowany (bas + gwizdek) to polecałbym poszukać jakiegoś zestawu w którym głośnik średnio-niskotonowy będzie do zamontowania w drzwiach (rozmiar 16,5cm) i do tego w podszybie zamontować tylko głośnik wysokotonowy. Myślę że dałoby to lepszy, lepiej rozłożony dźwięk - a w tej cenie (ok.80-90pln) byc może coś znajdziesz. Chyba że chcesz dołożyć parę "dyszek" i kupić już porządny zestaw czyli głośniki Phonocar Y-line. Zestaw razem z wysokotonowymi kosztuje ok.130, ale masz już konkretnie grający, porządny sprzęt. Ja sam mam zamiar dokonać takiego zakupu, po konsultacji z kolegami z forum. Mam nadzieję że conieco doradziłem, pozdraVWiam ;)
Life's simple.
Make your choice - and don't look back.
krootki
Czytacz

Postprzez maaciekk1977 » 8 wrz 2008, o 23:14

Dzieki koledzy za pomoc :)
maaciekk1977
Berbeć

- - -

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio