Witam, mam pytanko, ponieważ dostałem w prezencie karte podarunkowa do media marktu na 700 zł i postanowiłem i ze kupie sobie głośniczki na przód, i mam pare pytan, które głośniki i który wzmacniacz byscie mi polecili z tych konkretnie modeli! nie piszcze, ze mam dozbierać czy cos tam, bo taka mam okazje i tak niech zostanie, ja najbardziej jestem przekonany do zestawu jbl czyli głośniki i wzmacniacz z jbl, tylko nic nie wiem o tym sprzęcie i chciałbym się dowiedzieć czy np. ten wzmacniacz da rade tym głośnikom i na odwrót, a także czy np. nie lepsze by były hertze z jakims innym wzmacniaczem, zależy mi na szybkim i mocnym basie, górka żeby nie raziła po uszach i żeby wszystko było wyrażnie słychać. Mam także pytanie, bo oczywiście wzmacniacz wyladuje w bagażniku, ale chce tez pociagnąc nowe kable do głośników, czyli ma to wygladac tak: do radia podłączony wzmacniacz, z wzmacniacza nowe kable(2x2,5kwadrat starcza?) od bagażnika az do drzwi ? czy da się jakos inaczej? i wtedy wystarczy włozona kostka iso z zasilaniem? następne pytanie dotyczy się wygłuszenia a konkretniej tego ożebrowania? czemu one słuzy? mam rozumieć ze sa tam dwa paseczki i te maty które sa naklejone od zewnetrzej strony trzymają się tylko na kawałku ożebrowania, a reszta "wisi" w dziurze? da się to jakos inaczej załatwić? i czy ta tasme dekarska jest wystarczajaca czy uzyc czgos innego czy pocz tasmy czegos jeszcze? Mam nadzieje, ze napisałem zrozumiale i licze na pomoc, pozdrawiam.
[ Dodano: 2013-01-08, 21:14 ]aha zapomniałem o fotoporadzie o ktorerj mówiłem
dane-techniczne-i-porady/wygluszanie-drzwi-montaz-dystansow-w-mk3-t48560.html