zestaw radio i głośniki

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Postprzez PiJey88 » 18 sie 2008, o 19:57

dawidlp19, z opisu całkiem niezł, ale nie wim jak w praktyce, ogólnie nie jestem zwolennikiem SONY, bardziej stawiał bym na marki które się specjalizują w Car-Audio, kiedyś pare osób nagadało mi samych złych rzeczy o Sony i całej Serii X-plod, więc jestem sceptycznie do nich nastawiony. A za takie pieniądze napewno bym wolał jakiegoś Pionka, Kenwooda lub Blaupunkta.

PS: USB na przednim panelu jest dość mało wygodne, ja szukałem radia które ma je z tyłu na kablu, zeby móc sobie je umieścić w schowku lub innym dyskretnym miejscu.
PiJey88
Administrator

Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez pawelek03576 » 18 sie 2008, o 21:15

co do USB to jest bajer mało użyteczny moim zdaniem lepiej nagrać sobie płytke MP3 bo zanim pendrive odpali to mija chwila
a ja kupiłem pendrive który ma około 4 centymetry więc za wiele on nie wystaje ale jak kto woli

[ Dodano: 2008-08-18, 21:22 ]
mój kumpel kupił pionka za 1200 PLN i ma on takie same funkcje jak moj soniak za 600 PLN a ja mam jeszcze 2W większą moc i tutaj chyba płaci sie za firmę (ale to tylko moje zdanie)
pawelek03576
Gaduła

Postprzez dawidlp19 » 19 sie 2008, o 20:49

PiJey88, powiedz mi które radio byś wybrał tego pionka czy tego soniacza gdybyś z nich miał wybierać tylko

[ Dodano: 2008-08-19, 20:52 ]
te hertze już zamówiłem jutro powinny być tylko z tym radiem się jeszcze męcze nie wiem co wybrać
dawidlp19
Berbeć

Postprzez PiJey88 » 19 sie 2008, o 21:01

dawidlp19, jeśli pionek lub sony, to napewno Pionek.
pawelek03576 napisał(a):co do USB to jest bajer mało użyteczny moim zdaniem lepiej nagrać sobie płytke MP3 bo zanim pendrive odpali to mija chwila
a ja kupiłem pendrive który ma około 4 centymetry więc za wiele on nie wystaje ale jak kto woli

nie wiem jakie miałeś radio z USB, ale ja mam PenDrive'a 2 Gb z muzą podpiętego w schowku pod radio i powiem śmiało ze szybciej odpala USB niz CD, hehe, myślę ze trwa to nie więcej niz 5 sekund, pozatym szybciej jest podłączyć PenDrive'a pod PC aby dograć kilka kawałków nowych, niż nagrywać całą płytkę od nowa... Oczywiście kożystam również z CD, ale napewno wole odtwazac z USB poniewaz w np w moim radiu mogę sobie przeglądać całą PlayListe i wybrać kawałek jaki chce
PiJey88
Administrator

Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez dawidlp19 » 19 sie 2008, o 21:12

dobra zamawiam pionka

[ Dodano: 2008-08-20, 19:59 ]
PiJey88, właśnie dostałem nowe głośniki i tak się przymierzałem po trochu żeby je zamontować i chciałbym się spytać o jedno czy przeciągać nowe kable czy mogą zostać fabryczne bo jeśli chciałbym przeciągnąć nowe to mam problem przy drzwiach tam gdzie jest ta guma gdzie przechodzą kable miedzy drzwiami a reszta samochodu jak zdjąłem ta gumę tam zamiast dziury przez która przechodzą kable jest kostka i nie ma jak tam tego kabla przepchać wiec co robić mogą zostać fabryczne czy lepiej żeby były nowe
dawidlp19
Berbeć

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio