Panowie spokojnie, nie ma się co spinać, nawet peying ma modele głośników które w dB dragu zjadły by PB i inne markowe głośniki, więc jak dla mnie puchar w tej dziedzinie nie jest wyznacznikiem "LEPSZOŚCI" głośnika...
PB jest dobrym głośnikiem nie zaprzeczę, słyszałem go wiele razy, nawet kiedyś chciałem bardzo taki sobie kupić, jednak wtedy jeszcze funduszy brakło i kupiłem co innego.
Co do Carpowera to tez trochę śmieszne wypowiedzi padają, akurat ta seria o której mowa nie błyszczy jakością, ale jest to jedyny wzmacniacz w tej półce cenowej jaki bym kupił dla siebie, sam mam Carpowera tylko z wyższej serii POWER, i muszę przyznać że to na prawdę dobre wzmaki, kto słyszał u mnie ten wie, oczywiście są lepsze, nie jest to klasa STEGA, ale proszę mi pokazać np nowego 4-ro kanałowca do 800 zł który lepiej zagra niż carpower. Myślę że to dobre wyjście nawet dla trochę bardziej wymagających.
wracając do tematu, to wolał bym za te pieniądze pójść w używki, coś fajniejszego można by było dobrać