co ja moge o nim napisac wszystko spoko jak kupiłem to odrazu poszedł na warsztat niewiem kto jezdił kolo młodo wyglądał a różnie jeżdzą
wolałem sprawdzić teraz wszystko gra
golfa kupiłem przez przypadek jestem też zagorzałym fanem cordoby sx ale ze trafiła sie okazja to mam troche wiecej niemieckiej precyzji niż chioszpankiego temperametu, golfon jak na swoje 1,4 spoko idzie inne auta wymiekają , teraz szukam tylko skrzyni bo kupowłem z giełdy niemiałem sie zbytnio gdzie pzejechac szybciej
i po kupnie mi piątki zabrakło okazało sie ze cztero biegowa skrzynia jak bym mugł to bym temu sprzedającemu ...... ale i tak jak muwiłem wyzej jest oki
[ Dodano: 2008-05-04, 01:23 ]co moeg jeszcze napisc blaszki zdrowe silniczek juz brzytwa
w serwisie włozyli mi filtr powietrza z pasata niewiem czy to normalne <lol> w kazdym razie lepiej idzie achs zawiecho troszke sie dre ale no to juz tak musi byc bo jest utwardzone
[ Dodano: 2008-05-04, 01:24 ]a tak apropos foty gdzie sie dodaje nowy jestem i niewiem
[ Dodano: 2008-05-04, 01:36 ]foty dodam innym razem bo narazie neimam tego zbytnio