Witam wszystkich. Nazywam się Artur i mieszkam w Zaborowie (woj. mazowieckie). Mam od kilkiu miesięcy Golfa III 1.9 GTD w kolorze granatowy metalik. Jak narazie mnie ani razu nie zawiódł i się z tego bardzo cieszę. Przesiadłem sie na niego z poczciwego Maluszka. Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuje za pomoc.
witam wszystki
dopiero co dołączyłem do waszej społeczności
jestem szczęśliwym posiadaczem golfa 3 gti 2.0
ale zamontowalem instalacje gazową jest dużo taniej
Witam wszystkich , sprezentowalem sobie granatowego Golfa 1.9TDI z 94r Pochodze z Kielc mam 22 lata i mam nadzieje ze moj Golfik bedzie mi sluzyl przez pare ladnych latek.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich, mam na imię Maciek, jestem świeżo upieczonym posiadaczem Golfa 3 1.6 94r. Mieszkam w Otwocku pod Warszawą. Mam nadzieję, że będę mógł skorzytsać z Waszej wiedzy o VW i uczestniczyć w życiu klubu. Pozdrawiam Jagoda
Witam wszystkich, mam na imię Marek - 23 lata. Mieszkam w Warszawie. Od soboty jestem świeżo upieczonym posiadaczem golfa. A dokładniej Golf 3, 1.9 TD z chipem na 110 km, rok produkcji 1994.
Mam nadzieje, że autko będzie mi długo służyło a na forum będe mógł uzyskać jakieś ciekawe porady gdyż to moje pierwsze autko.
Witam wszystkich,mam na imie Krystian i od ok.3 tygodni jestem posiadaczem VW golfa 1.8 benzyna 94 rok.Mam nadzieje ze bedzie sprawowal sie tak dobrze jak moje poprzednie samochody marki ford.Pojezdzimy,zobaczymy.Pozdrawiam!!!