Witam wszystkich.
Jestem z Radomia,posiadam od niedawna golfiacza seri 3,z motorkiem 1,6 roku pańskiego 95 grudzień.Co w samochodzie? 2 poduchy w miare zadbany srodek.Poddałem go lekkim modyfikacją,w miare mozliwości wrzuce fotki przed i po Moim zdaniem jest roznica,ale chcialbym zeby doswiadczeni golfiarze to ocenili.
Witam wszystkich. Mam na imię Paweł mieszkam we Wrocławiu. Kilka dni temu kupiłem Golfa III 94r. 1,4 benz. Niestety ma kilka ukrytych usterek więc przewiduję trochę dodatkowych kosztów. Mam nadzieje że wszystko ułoży się pomyślnie. Pozdrawiam. Fotki postaram się dołączyć niebawem.
Jestem tutaj nowy, chce sie dowiedziec cos o autkach jak narazie nie posiadam samochodu ale zamierzam kupic Golfa III. Mam nadzieje ze uda tutaj mi sie uzyskac pomoc w kazdej sprawe:)
Pzdr.
Witam !
Od prawie dwóch lat jestem szczęśliwym posiadaczem Golfa MK3 Manchattan (podobno wersja północnoamerykańska kwadratowe tablice) silnik 1.8 klima i nic poza tym (brak elektryczntych szyb, lusterek ABS poduch itp). mam nadzieję że wielu żeczy się dowiem i w wielu pomogę.
Od 2 tygodni posiadam Golfa III r. 97 1.6 wersja Joker i postanowiłem dołączyć do forum miłośników tego powozu. Wcześniej miałem Swifta 1.0 także duuuuża zmiana
Pozdrawiam
jestem tu nowy mam na imię łukasz jestem z Pszczyny chciałem wszystkich serdecznie przywitać i mam nadzieję że będzie nam się super współpracowało moje autko t golfik 1.6 1993 r pozdro [color=blu e][/color]