przez luqasb » 29 maja 2008, o 15:35
Witam, od tygodnia jestem posiadaczem Golfika III rocznik 96, silnik 1.6 benzynka.Przebieg jak na razie 93,5 tys.Km ( Kupiony od znajomego, więc mam 100% pewności co do przebiegu, autko było używane w weekendy, bo właściciel pomykał słóżbówką) Autko jest w bardzo ładnym kolorze zielonej butelki, ma 5 drzwi, wspomaganie, wszystkie 4 elektryczne szyby, centralny zamek, alarm + porwaniówka + jeszcze jeden patencik zabezpieczający przed niedobrymi ludźmi. Golfik posiada radyjko JVC na CD (bez mp3), a co do wnętrza: siedzenia mają pokrowce szyte na zamówienie, więc pasują tak dobrze, że nie widać że to pokrowce (super sprawa), brak poduszek powietrznych, co rekompensuje mała trójramienna skórzana kierownica Volkswagenowska, i srebrne zegary, oraz skórzany drążek zmiany biegów z przeszyciami z czerwonej nici. Z zewnątrz autko ma srebrne migacze w zderzaku i na burtach, oraz dymione tylne klosze Hella, plastikowe nadkola, oraz progi, zderzaki z malowanymi wstawkami. Założyłem mu Alumki 14" , 5-ramienna gwiazda, zostały od mojego poprzedniego.....Golfika.... wcześniej posiadałem dwójeczkę, bardzo dobrze wspominam, to też dlatego taki a nie inny wybór. To by było na tyle, wkrótce wrzucę foty, chciałbym poznać wasze opinie koledzy...