Witam mam na imie Agnieszka i mam 21 lat. Zapisałam się do tego klubu ponieważ od roku jestem szczęśliwą posiadaczką Golfa III '94 1.4 i po prostu zakochałam się w tum autku! Jest to prezent na 18-te urodziny co prawda w dniu urodzin dostalam czarne audi coupe 2.3 ale jakoś nie zauroczył mnie ten samochód bo strasznie dużo palił i postanowiłam razem z Tatą zmienić na Golfika III.... i był to strzał w dziesiątke. Mały ekonomiczny silniczek pozwala mi dużo jezdzić ( nie to co pierwszym samochodem ), zamierzam również pod koniec tego roku załozyć LPG więc bedzie jeszcze lepiej. Wyposarzenie mojego czarnego dzidziusia jest mierne ale zamierzam to razem z Tatą zmienić . Tak naprawde to Tata zaraził mnie miłością do samochodów tak wiec zmiana opon, mycie czy pompowanie atmosfer w opony nie jest mi straszne. Moge się nawet pochwalić ze po wyjezdzie Taty za granice wymieniłam siostrze w Audi 80 węża od chłodnicy . W Golfiku od "nowości" było tylko wspomaganie kierownicy, elektryczny szyber i centralny zamek. Teraz posiada również elektryczne szyby (na razie tylko przednie ) elektryczną antene,lusterka M3 z kierunkowskazami, auto alarm na pilota, przyciemnione wszystkie szyby ( oczywiście bez przedniej ), zegary gałki od nawiewu radio pedały podswietlane na zielono , golfik posiada oryginalne felgi po swoim poprzedniku Audi coupe 2.3 oczywiście potrzebne były dystanse, zmianie uległy też kierunkowskazy przednie i boczne zostały wymienione z pomarańczowych na białe i przyciemnione zostały tylne lampy. Na razie chyba to wszystko ale pomysły sie nie kończą... w niedalekiej przyszłości planuje zamontowanie halogenów clear oraz bedlooka na maske. No nic niedługo zaprezentuje zdjęcia i cały jeszcze bardziej szczegółowy opis Golfa. Mam nadzieje że bedzie nam się miło współpracowało. Pozdrowienia dla Wszystkich .
Ostatnio edytowano 7 wrz 2007, o 16:32 przez deprim86, łącznie edytowano 1 raz
W razie pytań zapraszam na priv lub gg pozdrawiam!
Nazywam się Tomek jestem z okolic Hrubieszowa (woj. Lubelskie) Mój golf to oczywiście III z silniczkiem 1.6 w benzynie z 95 roku (wersja Europe) ... Mam go od tygodnia ale w porównaniu do renaulta thalii z 2002 (1.4) jest o wiele bardziej oszczedny .. mniej pali i chociaż ma tyle samo koników 75 to ma naprawde wspaniałe przyśpieszenie
Witam, od 3 m-cy jestem właścicielm Golfa 3 z silnikiem tdi, myślałem że nie kupię nigdy Golfa, bo to są golasy, drogie a tanie wyposażenie, a jednak kupilem i nie żałuję- pozdrawiam