Witam wszystkich użytkowników Golfów
Sam jestem użytkownikiem Golfa III Variant z silnikiem o pojemności 1.4 rocznik 1994 oraz instalacją gazową firmy BRC monowtrysk - zamontowana w tym roku - auto z Niemiec
Nie mam kłopotów z użytkowaniem Mój golf to wół roboczy Nabijam nim masę km Mam go o 13 marca a już zrobiłem ponad 17 tys km. Auto służy mi do dojazdów do pracy. Robię około 100 km dziennie a przez letnie miesiące około 150 km (minimalnie) bo tyle mam do pracy tam/powrót
Codziennie jak odpalam Golfa na wyświetlaczu kilometrów pojawia mi się pulsujący komunikat 1002 przy czym drugie zero jest nie zamknięte od dołu - nie wiem jak to opisać lepiej na klawiaturze. Komunikat pojawia się przez chwilę po czym wraca na wyświetlacz liczba przejechanych km
Pytałem wielu mechaników Nikt nie potrafi mi nic powiedzieć Może miłośnicy golfów spotkali się z takim problemem
Sam nie jestem wielkim miłośnikiem motoryzacji Wybrałem golfa ze względu na jego niezawodność Następne auto to tez pewnie będzie VW. Pewnie passat coś około 2003 roku z większym silnikiem i też benzynka + gaz - taki 5 latek w przyszłym roku Ponieważ robię tyle km na m-c to traktuje auto czysto użytkowo Tuning w moim wykonaniu to jedynie na motocyklach się sprawdza
Pozdrawiam