Witam
Kupilem golfa 3 1.9 tdi (wersja pink floyd- nie mam pojecia co to oznacza:P) , 3d , 94r , obniozony chyba o 6 cm 15 felga + niskoprofilowki michelin , niebieski , el szyber , wspomaganie , cental z alarmem z piolota . Mam go od 2 tygodni jestem puki co zadowolony z uzytkowania wolfganga , malo pali , fajnie silnik chodzi (moj 1szy diesel), cb alan 48 + multi antenka ml-145 , car audio? hmm naliczylem z 8 glosnikow w golfie w tym polowa to chyba tweetery
dolozylem od siebie sub 30 cm blaupunkt 600w i radio sony gt310 z pilotem .
Wczesniejsze auta :
- maluch - pomaranczowy , po misiacu na szrocie
- polonez 91r fajne auto:P
- opel kadett sedan 1.4 benzyna , 75 ps, 5d golas + mnustwo przygod z nim zwiazanych - szrot
- pozniej znow polonez
- nastepnie opel kadet 1.8 66kw , 91r , wpomaganie mial jedynie:) 5d , mialem go do 30 wrzesnia
- pozniej ford mondeo 94r , 1.8 16v 115ps srebrny , pelna opcja , automat , 16 alu , mialem go do 30 pazdziernika , palil 20 litrow gazu na 100km
wiec musial byc sprzedany
- teraz padlo na golfa 3
.
hmm moze teraz cos o sobie , jestem studentem , juz na 3cim roku , wlasnie pisze prace licencjacka , lubie grzebac przy samochodach i czesto je zmieniac , jak rowniez telefony , aktualnie mam iphona 3g 8gb fajna zabawka
Pozdrawiam