WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH ....... POSIADAM GOLFA III 19TDI Z PRZEBIEGIEM 148531 KM POSIADAM GO OD MAJA WTEDY MIAŁ 137500 I JEZTEM Z AUTAKA BARDZO ZADOWOLOMY .......POSIADA KLIME ABE LE. SZYBY SZYBERDACH WERSJA 3 D
Witam wszystkich użytkowników Vw Golf. do niedawna miałem Golfa 2. Teraz kupiłem Golfa 3 1.4 Kat z 1995. Mam nadzieję, że będę zadowolony tak jak z poprzednika. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
swierzak jestem i wertuje strony dopiero. Dopiero co sciagnalem Golfa III z niemiec. rocznik '94, czarny hatchback, 1,9TDI, 5cio drzwiowy, niestety brak jakiegos lepszego wyposazenia poza szyberdachem (oczywiscie uszkodzona lewa prowadica). podejrzewam tez ze silnik to ABL z transportera. - ale tu ktos mi musi pomoc bo nie jestem pewien. w dobrym miejscu odczytuje?
Witam wszystkich fanów GOLFA 3 mam na imię Tomek i właśnie nie dawno stałem sie nowym posiadaczem czerwonego VW MK3 1,8 90 Ps z pięcioma furtkami centralnym i el szyberdachem.
Pozdrawiam wszystkich fanów Golfa miło mi, że do was dołączyłem.
Dzisiaj zacząłem korzystac z forum ale dopiero po napisaniu paru tematów i postów przyszło mi do głowy aby przeczytac regulamin i napisac coś o sobie.Mam na imię Mateusz moja ksywa KAJTEK, mieszkam w okolicach Nysy, a od pazdziernika jeżdze moim PIERWSZYM prywatnym osobistym samochodem marki VW GOLF jest to dieselek 1.9 GTD i od ponad miesiąca czasu jestem z niego jak najbardziej zadowolony.Z racji że nie jestem specjalista od spraw technicznych (przeważnie pomagaja mi kumple gdy czegoś nie wiem) to postanowiłem zapiasać sie tutaj aby poszerzyć swoja wiedze na temat tych aut które uzytkujemy. POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
Witajcie!
Dzis dolaczylem ze Waszej grupy milosnikow VW z zamiarem jednoczenia sie swoja pasja:) Od okolo 2 lat jestem szczesliwym posiadaczem golfa trzeciej generacji z silnikiem diesla. Co jeszcze napisac? Jest czarny:)
Pozdrawiam
cześć wszystkich posiadaczy najlepszego auta na świecie
Jestem posiadaczem golfa od 3 m-c jak chodzi o jazdę rewelacyjna, może nie jest to rakieta ale świetnie sie prowadzi
Mam golf kombi 1,8 benz. + gaz wersja GL
Super auto