Witam wszystkich użytkowników trójeczki, osobiście kupiłem swojego miesiąc temu, 97' VR6, jest to mój drugi golfik, poprzednia była dwójka. Mam nadzieje że zostane przyjęty do naszej "rzeszy" Pozdrawiam
Witam Serdecznie wszystkich uczestników.
Mój Golfik to III z 1996 roku, 1,9TDI 90KM.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam Gorąco i życzę pomyślności, szczęścia i wszystkiego najlepszego w Nowym 2008 Roku
Jestem szczesliwym posiadaczem golfa 3 1.9 diesel. mam pytanko: chce wymienic olej w skrzyni ale nie mam pojecia gdzie jest korek spustowy oraz wlewowy...(najlepiej jakies zdjecia bylyby mi przydatne) Pomóżcie:). i jeszcze jedno, jaki olej najlepiej wlać?
Miałem juz kilka samochodów, ale po raz pierwszy jestem zadowolony:). Jest to najlepszy samochód do jazdy na nasze "piękne" drogi... Posiadam golfa generacji trzeciej z silnikiem diesla 1.9 bez turba. Owszem nie ma on zadziwiającej mocy ale jeżdże bardzo ekonomiczno gdyż spala mi on ropki niecałe 6 litrów:). Jedynym mankamentem w moim autku jest rdza:/. No ale troche roboty i golfik bedzie jak nowy:). Zamierzam go nawet troszeczke poddać tuningowi typu zmiana lamp przednich, tylnich, przyciemnic szybki, założyć jakieś spoko alumy... Pozdrawiam wszystkich golfiarzy!
[ Dodano: 2008-01-05, 17:52 ] pozdrowienia dlawszystkich zakochanych w swoich golfach na nowy 2008.Oby nasze golfy sluzyly nam jeszcze dlugo a my im.Happy new year
cześć ja mam golfika z 93r tylko że 2.0 16v 150km kupiłem go we wrześniu ubiegłego roku i jak na razie to co chwila mam jakieś niespodźianki to z wydechem to z hamulcem ręcznym i takie tam. pozdrawiam. gdzie jest ten cały turek?
Sory że w tym temacie pytam odrazu ale nie znalazłem takiego działu jak pomoc techniczna wiec jak ktos by mógł mi tutaj odpowiedzieć to bede bardzo szczesliwy..
Chce kupic wzmocnienie czołowe do mojego MK3 a na allegro widze że typek napisal ze wzmocnienie czołowe jest od 1.6 a ja mam 1.8 jest w tym jakas róznica jak wezme te od 1.6?
Witam wszystkich klubowiczów!!!
Postanowiłem dołączyć do tego elitarnego towarzystwa, a to dlatego że jestem posiadaczem drugiego już auta z pod znaku VW. Obecnie jeżdżę Golfem MK3 1,8 75KM(tylko) a swoją przygodę z Golfem zaczynałem od generacji II 1,6. innego samochodu niż VW nie posiadałem i nie zamierzam.
Pozdrawiam wszystkich