Witam serdecznie wszystkich użytkowników.. Od kilku tygodni posiadam VW Golfa III z silnikiem 1.8 wersja trzydrzwiowa.. Wczesniej miałem Renault Megane Coupe wiec z niemiecka myślą motoryzacyjna nie mialem do czynienia takze bede pewnie potrzebowal troche pomocy na ktora bardzo licze Jeszcze raz witam wszystkich..
witamy witamy wszystkich Qni a 90 czy 75 km to 1.8 ma Twoje ? Zyczymy wszystkim nowym jak najmniej usterek i najwiecej przyjemnosci z golfikow.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
Witam Wszystkich Forumowiczów Jestem Wojtek mieszkam w okolicach Suchej Beskidzkiej... posiadam golfa 3 1.4 ABD 5d z 1994 roku...pozdrawiam wszystkich !
Witam kolegów
Jestem Mateusz z Łukowa. Od pewnego czasu latam G3 AAM 75 quni z 97r i myślę nad jakąś przekładką. Mam nadzieję że znajdę tutaj wiele odpowiedzi na nurtujące mnie pytania oraz będę mógł pomóc jeżeli tylko będę potrafił