Witam mam na imię Marcin, do niedawna posiadacz delikatnie przekombinowanego mk2 w wersji gt więc naturalnie parę miesięcy temu przesiadłem się do mk3 gti edition z którym powolutku zaczynam działać, na chwilę obecną doprowadzając go do poziomu od strony technicznej, na wizualne głębsze mody będzie trzeba niestety poczekać więc chwalić się jeszcze nie ma czym
Witam wszystkich. Mam na imię Sebastian i mam golfa z silnikiem 1.6. Myślę, że na forum znajdę dużo pomocnych tematów, i że można liczyć na waszą pomoc w razie czego
kurcze normalnie co dzien nowy "golfiarz" golfik jednak nadal ma branie
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
Witam, z tej strony Kamil, lat 20. Niedawno zakupiłem swe pierwsze autko - oczywiście Golfa III 1.4 Do tego forum dołączyłem tuż po zakupie furki. Mam nadzieję że w razie problemów będę mógł liczyć na pomoc i rady doświadczonych forumowiczów
"Nieważne jak jeździsz, ważne że jeździsz Golfem III" - K.K.
Witam! mam na imię Paweł i jestem z Bliżyna. Poruszam się czerwonym Golfem II. Mam nadzieje że zostanę przez was przyjęty do grona golfiarzy i że milo tutaj spędzę czas