a wiec... co co widze na tych fotkach... lotka na tylniej klapie jest moim zdaniem zaduza... nakladka na klapke od paliwa tez mie sie niepodoba...nakladka na wydech tez niepasuje lepsza by byla plaska..a teraz przod...BREWKI ----masakra..mi sie niepodobaja jak rowniez ten GRIL..., Ale to jest moje zdanie... KAZDY ROBI SWOJE MK3 NA SWOJ GUST I SPOBOB... a tak pozatym to ok... ale czaekam na wieksza ilosc fotekk
Witam Wszystkich Użytkowników Forum Od wczoraj jestem właścicielem VW Golfa 3 1.4 benzyna z roku 1994 Mam Nadzieje Ze Pomożecie mi Wielu Problemach Pozdrawiam (fotki wrzucę jak naprawie aparat)
to ja moze cos tam napisze o sobie i moim goferku
Mam 19 lat pochodze z legnicy dalej sie tam ucze gdzies a moj goferek to rocznik 96 silnik 1.6 to na poczatek tyle hehe pozdrawiam i witam wszystkich pasjonatow i posiadaczy goferkow
Witam wszystkich nazywam sie Szymon Mieszkam niedaleko Człuchowa. Mojego Golfika kupiłem niedawno wienc narazie to nic specjalnego podstawowa wersja GT ale powoli zaczynam sie za niego brać Jestem bardzo zadowolony ze moge nalezec do takiego forum i mam nadzieje ze jesli bede potrzebowal pomocy ktos mi jej udzieli. Ja ze swojej strony tagrze służe pomocną dłnią.