Siemanko wszystkim. Od wczoraj jestem szczęśliwym (i oby tak pozostało ) posiadaczem czerwonego kombi 1.8. Nie wiele dłużej jestem również forumowiczem ale treści które zdążyłem już wyczytać pozwoliły rozwiązać kilka zagadek związanych z nowym nabytkiem - oby tak dalej!
Witam wszystkich użytkowników forum!!!
Jestem posiadaczem VW GOLF III GL 1.6 AFT od tygodnia. To moje 19 autko w moim 40sto letnim życiu na tej planecie.
Miałem już w swojej kolekcji dużo autek ale ten model wg mnie jest najlepszy na te chore czasy motoryzacji. Ceny części, paliw, rozwiązania techniczne nowych bryk (mam CEEDa z 2011r) to dla mnie koszmar, dlatego G O L F III - prostota i skuteczność.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!
Witam wszystkich mam na imię Łukasz jestem z okolic bielska - białej Posiadam golfa 3 1.9.TD autko posiadam od 6 miesięcy, staram się dowiedzieć o nim wszystkiego i jeszcze więcej. Mam z nim troszkę pracy jeśli chodzi o wymianę zużytych rzeczy, no ale auto jest cudowne, Pozdrawiam
Witam od 8 lat jestem posiadaczem Golfa 1.6 (75), z 95 r. Doszedłem do wniosku, że trzeba go trochę poprawić, "dać mu drugie życie" mam nadzieję, że mi w tym pomożecie... pozdrawiam