Witam mam na imie Piotr
I stałem sie posiadaczem golfika III, jestem z woj.pomorskiego
Golf III Rocznik: 1996r Silnik: 1.9D (ale ma turbinke) (75kM) mało
Nadwozie:Kombi Kolor: Zielony Roboty po kupnie: 1. uszczelka misy olejowej
2. regeneracja alternatora
3. końcówka dronżka z prawej strony
4. paski
5. a teraz stoi u blacharza (progi i podłoga)
Siemacie Jestem Damian i od 2 lat jestem posiadaczem MK3 GTI 2.0, 115km. Udany zakup, poprzedni właściciel wymarzony. Jednak ja jako spec samochodowy jestem jeszcze młokos ale na wszystko potrzeba czasu Także witam serdeczne wszystkich.
Witam, jestem Paweł, pochodzę z okolic tarnowa. Na codzień jeżdzę seatem toledo 1.6 aft, większość części pochodzi właśnie z vw więc mam nadzieję że nie zostanę tu wyśmiany pozdrawiam.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.wcześniej miałem piękną a3 a od tygodnia jestem posiadaczem nie mnij pięknego mk3.udało mi się kupić bardzo zadbany egzemplarz który oprócz rdzy nie ma żadnych bolączek.bezwypadek i silnik 1.8 cyka pięknie kolorek biały.fajna baza do popracowania.pozdrawiam.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Golfa mk3 1.9TDI. Udało mi się kupić zadbany egzemplarz, który wymaga lekkiego dopracowania, aby był idealny. Chciałbym na forum dzielić się z Wami doświadczeniem i prezentować modyfikacje na moim Golfie. PozdraVWiam
Od niedawna posiadam golfa 3 1.9 TDI.Egzemplarz (mam nadzieję) bardzo zadbany. Standardowo do poprawek lakierniczych.
Mam nadzieję, że w razie potrzeby znajdę tutaj potrzebną pomoc