Przyszła pora, że wymieniam golfa 3 na dwie generacje wyżej No i muszę sprzedać tego, więc proszęo wycenę:
Golf z dokładnie listopada 1997, 1.6 AKS (101KM), 208tys. przebiegu, na aluskach 14" proste, przód opony 85% tył 50% czarny akryl, cały zdrowy, podłoga cała, progi całe, jedynie przy samych spodach błotników coś bierze ( to się jeszcze zrobi, są to co najwyżej wykwity ), w środku zadbany, wygląda można powiedzieć jak nówka
wyposażenie:
-2x airbag
-ABS
-szyberdach !sprawny! ;d
-radio Kenwood na CD 4x50W
Zrobione:
-Wymieniony olej na Castrol 10W40 jakies 1,5k km temu
-Wymieniony rozrząd - pasek Gates , pompa wody Bosh, napinacze ~600km temu
-Wymienione przewody paliwowe, przewody podciśnienia, nowa odma.
-Wymieniony termostat
-założone sprężyny Weitec zielone -34/-36
-Wymieniony cały wydech od kata - rura, środkowy - BOSAL, końcowy Ulter sport - wszystko nowe, wymienione może 100km temu
-Głośniki przód SinusLive 2x 165mm + tweety
-Czyszczona przepustnica
Silniczek naprawde czysćiutki, ani śladu oleju, odkręcałem filtr powietrza, w rurze tak samo ani śladu, suchutko, od momentu kiedy zalałem olej nie zabrał ani grama. Ogólnie nie wymaga żadnego wkładu finansowego, pali na tyk, jedynie opony na tył można wymienić po tym sezonie. Blacharsko też bez skaz, odrobinę drobnych odprysków z przodu, wiadomo.
Auto było sprowadzone w tamtym roku w sierpniu z niemiec i ja jestem jego pierwszym właścicielem, nie wiem jak było tam, ale ja nic przy nim więcej nie działałem, kupiłem rzekomo bezwypadkowy, choć ma delikatne wgniecenie z prawej strony na błotniku z tyłu, lecz jest naprawdę niewielkie i prawie nie zauważalne. Na miejscu też Niemiec dołączył klapę w kolorze, bo tamta była zgnita koło wycieraczki Ubezpieczenie do 28.03.2014, a badanie do 09.2014.
Ogólnie autko naprawdę zadbane i wiem jak to jest z przebiegami, ale jestem skłonny twierdzić, że szwabek nie kombinował z przebiegiem, bo autko w środku jest naprawdę zadbane, skrzynia chodzi jak żyleta, zrywa się, ogólnie super jak na tójkę.
Noo i mam dylemacik ile za niego wziąć